CSALÁDNAK

Családi pólók a család összes tagjának!
Hamarosan itt a karácsony, amikor minden családtagodat és egyes barátaidat is meg fogod ajándékozni. Nincs ötleted? Szeretnél valami olyasmivel kedveskedni, ami egyedi, de emellett hasonlóvá is tesz benneteket? Akkor érdemes megtekintened családi pólóinkat!
Kétféle gondolat mentén vásárolhatsz: vagy mindenkinek azonos családi pólót veszel, hogy össze tudjatok öltözni, vagy mindenkinek személyre szabott, ám hasonló pólókat választasz ki. A választék nem csekély, így sokáig fogsz válogatni, és természetesen a rendelést is el kell készítenünk, tehát, ha szeretnéd, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnod, érdemes minél előbb leadni a rendelésed.
Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani a mintát, megadni a szükséges méreteket, majd elküldened a rendelésedet. Rövid időn belül át is veheted a családi pólókat, amelyekkel garantáltan örömet szerzel minden családtagodnak!
Ha kérdésed lenne a családi pólókkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Szűrés Terméktípus és kategória

H - P: 7.30 - 15.30-ig   +36707021871       info@polom.hu